Wednesday, May 27, 2009

27th May 1985 to 27th May 2009

Muhammad Aznee Azman

This guy, I know him since 11 years ago…Where we are in the same secondary school… Aznee that I know…erm dulu; skema (duduk dalam class nak paling depan) mungkin sebab die kecik a.k.a pendek kot…hehhe entah la that the best word where I can describe him kot on that time..yer la because in school, although we are in the same class but bila fikir balik tak ingat pun pernah berbual or tak dgn die hehhehe..yerla bcos die tuh budak skema n me, budak nakal…hakhakhak

What ever it is, now he totally different…bila membebel die lagi banyak ckap compare to me, lagi nakal..lagi2 bila tgok pompuan sexy..hakhakhak (dasar lelaki). And now ada ke patut, people said that I’m look more nerd compare to him..damn…hakhakhak what ever it is, I'm feel so grateful have this guy named aznee in my life now.. The very understanding, charming, cool and supportive person… Thanks Allah n hope You’ll bless what has we plan for our future..Ameen


He is so cute during baby..but macam baby gurl pun ada..
patut la..tut...




Nasibla bila besar sikit tak berterusan rupa "baby gurl" tuh..
heheh tapi ada ker bdk lelaki main teaddy bear!???
wahai lelaki di luar sana sila jawab???


Zaman evolusi ke "skemaan" aznee..sila lihat sendiri..kecuali gambar tido tuh la


player rugbi?guitar? huhuh macm tak percaya...

His favourite pose, igat hensem la tuh...
tak pun..
Graduate on BSc of Biomedical Science, UKM

Medical Scientist in Hospital Pantai Pathology Lab

The latest Aznee on his 24th birthday...

9 comments:

cIk iNa said...

hepi birthday to si gomok..
ups..dh slim blk..
cun la rambut cacak besday boy tu..
dh mcm naruto je aku tgk..=p

muhammadazneeazman said...

haha..
ko jgn puji besday boy tu lbih2 cik ina..
nti ade yg terjeles..haha

Siti Nasuha Hamzah said...

huhuhu perlu ker nak jelous...
ngn ina ni kalo nak jelous dah lama dah kami berberantakan...hakhakhak

tak per skrng i sedikit selamat cos ina dah kena myak dagu si rentung tuh...so die dah tak heran dah dgn si pendek i ni...hehhehe

ops macam tinggi sgat jer kan nak ckp orng pendek kan...

Masdihana Hamzah said...

ni kes nak tayang boyfriend ke.... hukhukhuk....

anyway kita org adik beradik dah restu dah... tp mak n abah tak tau le...korang settle le sendiri.

Siti Nasuha Hamzah said...

Tak per..mak line clear.. abah mlm tdi dah lepas kan aznee anta kat bus stand.kira restu la tuh...just pesanan die "jgn salam"
hakhakhakahak lawak la...

Masdihana Hamzah said...

hai dengo ari tu blk jb naik flight, ngapa balik penang naik bus lak? budjet lari ke...

ketuk le cik abg sayang tu...bhakhakhak.

muhammadazneeazman said...

haha..nk wat cmne kak..die(nas) yg dh kne ketuk dlu..hahaha..

tp nas dh ckp dh..'ade ubi ade batas'..haha

Siti Nasuha Hamzah said...

yes..ada ubi ada batas... balasannya akan kamu rasa seumur idup!!!!

hakhakhakahk

Idealism Fukaihah said...

slamat berbahagia la korang dua..moga suma plan korang berjaya..kheheh..nanti jgn lupa ar i nak singgah kat umah u kat australia..